Кекс «Золота рибка»
Закусочний кекс з рибкою. Готувала вперше, загалом, сподобалося. Смачненько, гостренько. Тільки я з формою перемудрила. Треба було робити в маленьких формочках, а я зробила у великій і ледве дістала його! Але на смаку це не відбилося!
Інгредієнти для «Кекс» Золота рибка «»:
- Борошно пшеничне/Борошно - 1 стак.
- Яйце куряче - 1 шт
- Риба (сардина, консервована) - 125 р
- Цедра лимона (терта) - 1 ст. л.
- Молоко (можна і воду) - 1 стак.
- Олія рослинна - 4-5 ст. л.
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- Паприка солодка (мелена) - 1/4 ч.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі52.1 | жири62.3 | вуглеводи134.5 |
100 г страви | |||
ккал | белкі8 | жири9.6 | вуглеводи20.7 |
Рецепт «Кекс» Золота рибка «»:
Муку, розпушувач, цедру і паприку змішати.
Окремо збити яйце з маслом і молоком. ПОстепенно додати цю суміш в тісто.
Сардини розім'яти виделкою і змішати з тестом.
Викласти масу в змащені маслом формочки і випікати в духовці 15 хвилин при температурі 200.