Куряче філе з соусом з хріну
Цікавий соус підкреслює смак м'яса
Інгредієнти для «Куряче філе з соусом з хріну»:
- Філе куряче - 4 шт
- Яблуко (велике) - 1 шт
- Хрін (з буряком) - 3 ст. л.
- Сметана - 3 ст. л.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Олія рослинна - 2 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Сіль
- Перець запашний
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі237.5 | жири62 | вуглеводи34.3 |
Порції | |||
ккал | белкі59.4 | жири15.5 | вуглеводи8.6 |
100 г страви | |||
ккал | белкі17.1 | жири4.5 | вуглеводи2.5 |
Рецепт «Куряче філе з соусом з хріну»:
1. Для приготування соусу очищене яблуко натріть на терці, підлийте до нього 2 ст. ложки води і гасіть на маленькому вогні близько 10 хвилин до м "якісти.2
. Тушковане яблуко протріть через сито.
3. У гостале яблучне пюре додайте хрін і сметану. Перемішайте.4
. Приправте соус сіллю і лимонним соком.
5. Курячі грудки змажте 1 ст. ложкою рослинної олії, посоліть, поперчите і обсмажте з обох сторін до рум'яної корочки на сковороді.6
. Обсмажене м "ясо покладіть у термостійку форму, знову змажте 1 ст. ложкою рослинної олії та 2 ст. л. соєвого соусу. Запікайте в духовці при температурі 200 ° С протягом 20 хвилин, періодично поливаючи грудки соком, що виділився.
7. Готове м'ясо наріжте ломтиками і подавайте з соусом. І гарніром за вашим смаком.