Моркова ніжність
Смачні, ніжні і дуже корисні морквяні котлетки на конкурс «Постимося з Moulinex»
Інгредієнти для «Моркова ніжність»:
- Курага - 100 г
- Пластівці вівсяни (Геркулес) - 3 ст. л.
- Морква (середня) - 2 шт
- Цукор - 1-2 ст. л.
- Борошно пшеничне/Борошно - 2 ст. л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі17.9 | жири4 | вуглеводи156.5 |
Порції | |||
ккал | белкі4.5 | жири1 | вуглеводи39.1 |
100 г страви | |||
ккал | белки | жири1.1 | вуглеводи42.3 |
Рецепт «Моркова ніжність»:
Геркулес залити 1/2 ст. гарячої води і залишити наполягатися
Курагу вимити і теж залити гарячою водою.
Морква почистить і натерти на дрібній терці
Розм'якшену курагу дрібно нарізати
Змішати терту моркву, розпарений геркулес, нарізану курагу, додати цукор, борошно.
Все ретельно перемішати
Сформувати котлетки, викласти їх у форму, змащену рослинною олією.
Запікати в духовці 10 хв. на одному боці, потім перевернути і ще 10 хв. на іншому боці.
Подавати з відвареним рисом.