Полунична ніжність
Легкий у приготуванні, ніжний і смачний десерт. На конкурс «» Солодкий смак літа «».
Інгредієнти для «Полунична ніжність»:
- Полуниця - 250 г
- Йогурт (нежирний) - 150 г
- Білок яєчний - 1 шт
- Цукрова пудра (за смаком)
- М'ята (для прикраси)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі8.6 | жири2.8 | вуглеводи44.7 |
Порції | |||
ккал | белки | жири0.9 | вуглеводи14.9 |
100 г страви | |||
ккал | белкі2 | жири0.7 | вуглеводи10.4 |
Рецепт «Полунична ніжність»:
Беремо полуницю, додаємо до неї цукрову пудру і протираємо до стану пюре.
Полуничне пюре прогріваємо на повільному вогні (не даючи закипіти) протягом 5-8 хвилин.
Охолоджене пюре з'єднуємо з йогуртом і збиваємо до отримання однорідної маси.
Збиваємо яєчний білок до стійкої піни.
З'єднуємо білок з полуничним пюре і охолоджуємо.
Розкладаємо десерт в келихи і прикрашаємо листочками м'яти і подрібненою полуницею.
Приємного апетиту!!!!!!!!!!!