Тістечка «Тірамісу»
Мій найпростіший варіант. Рецепт цих чудових тістечок підказали друзі з Німеччини. Дуже швидко, просто, а головне - смачно. Тепер завжди вдома є бісквітне печиво для «Тирамісу», і я часто його готую
Інгредієнти для «Тістечка» Тірамісу «»:
- Вершки (жирність 35%) - 400 мл
- Кава розчинна - 5-6 год.
- Цукор (для кави 6 ч. л. + для крему 2/3 стак) - 1 стак.
- Вода (гаряча для кави чашка 300 мл) - 2,5 шт
- Печиво (бісквітне для Тірамісу) - 300 г
- Шоколад молочний/Шоколад (для прикраси)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі32.3 | жири169.9 | вуглеводи463 |
100 г страви | |||
ккал | белкі3.5 | жири18.5 | вуглеводи50.3 |
Рецепт «Тістечка» Тірамісу «»:
Збити вершки з цукром до міцних піків. Приготувати каву. У мене на весь тортик йде 2,5 чашки (300 мл) міцної і не дуже солодкої кави, краще наливати в блюдце, так зручніше буде макати печиво
Ось так виглядає упаковка бісквітного печива (продається у нас в Метро)
А ось саме печиво
Беремо печиво, окунаємо в блюдці з кавою стороною без цукру на 2-3 секунди і укладаємо, перевертаючи, в глибоку форму шар
Змащуємо 1/3 частиною вершків. Так проробляємо ще 2 рази. Верхній шар вершків
Ставимо в холод на 3 години для просочування (можна довше). Дістаємо посипаємо какао або натертим шоколадом і нарізаємо на порційні тістечка. Перепрошую, що немає фото, у мене стадія охолодження. Приємного чаювання