Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне
Величезне спасибі Наташі (xsenia) за рецепт маскарпоне. Це чарівна страва сама по собі, а десерти з ним виходять просто божественні!!!
Інгредієнти для «Полуниці з морозивом, шоколадом і маскарпоне»:
- Полуниця
- Морозиво (пломбір)
- Маскарпоне (приблизно) - 100 г
- Шоколад темний (тертий) - 100 г
- Цукор (за смаком)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі9 | жири77.3 | вуглеводи57.5 |
Порції | |||
ккал | белкі2.3 | жири19.3 | вуглеводи14.4 |
100 г страви | |||
ккал | белкі4.5 | жири38.7 | вуглеводи28.8 |
Рецепт «Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне»:
Збиваємо полуницю з цукром у блендері
Наливаємо полуничну масу на дно келихів, зверху кладемо маскарпоне, приблизно по 5 столових ложок, накриваємо вершковий сир пломбіром
Посипаємо десертик тертим гірким шоколадом
Прикрашаємо сідками
Можна відразу ж подавати на стіл. Мене відволікли, пломбір в моєму келихі почав танути і змішуватися з сиром і полуницею. Це ще смачніше!!!