Рагу з кус-кусом і свининою
Швидка, ситна і корисна страва. У будь-який момент можна нагодувати чоловіка і всю сім'ю за мінімум часу.
Інгредієнти для «Рагу з кус-кусом і свининою»:
- Морква (велика) - 1 шт
- Помідор (великий) - 2 шт
- Олія оливкова - 3 ст. л.
- Кінза (великий пучок) - 1 шт
- Курага (солодка) - 10 шт
- Вода (кип "яченая, тепла) - 300 мл
- Сіль
- Перець чорний (свіжомолотий)
- Свинина (краще м'якоть від задньої частини) - 500 г
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Кус-кус - 300 г
- Часник - 2 зуб.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі127 | жири161.4 | вуглеводи272.8 |
Порції | |||
ккал | белкі25.4 | жири32.3 | вуглеводи54.6 |
100 г страви | |||
ккал | білкі7.8 | жири10 | вуглеводи16.8 |
Рецепт «Рагу з кус-кусом і свининою»:
Продукти, необхідні для приготування.
Розігріти казан з оливковою олією. М'ясо нарізати як на гуляш і обсмажити до корочки.
Цибулю крупно порубати, моркву натерти на великій терці, додати до м'яса і обсмажити 10 хвилин.
Помідори залити окропом на кілька хвилин. Потім зняти шкірку і порубати кубиками. Додати помідори до м'яса і обсмажувати ще 5 хвилин.
Курагу вимити, нарізати на половинки. Додати до м'яса.
Кінзу помити, крупно порубати, додати до м'яса. Посолити, поперчити все перемішати.
Додати води, накрити кришкою і гасити на повільному вогні 40 хвилин. Якщо буде сильно кипіти - відкрийте кришку.
Для цієї страви відмінно підійде кус-кус від компанії Містраль.
Додаємо кус-кус, перемішуємо, гасимо ще п'ять хвилин. Вимикаємо вогонь і, не відкриваючи кришку, даємо набухнути крупе.
Кус-кус увібрав всю зайву вологу.
Приємного апетиту!