Рибний салат з креветками
Смачний і ситний салат, новий і цікавий смак. Просто ідеальний на святковий стіл і для любителів риби.
Інгредієнти для «Рибний салат з креветками»:
- Хек - 1 шт
- Креветки - 50 г
- Перець солодкий червоний - 0.5 шт
- Масліни - 8 шт
- Сухарики - 30 г
- УКРОП - 1 веточ.
- Петрушка - 2 шинки.
- Соус майонезний (соус Цезар ТМ МахеєвЪ) - 2 ст. л.
- Перець чорний - 1 щепіт.
- Сіль - до смаку
- Сік лимонний - 1 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі115.4 | жири42.2 | вуглеводи22.4 |
100 г страви | |||
ккал | белкі12.4 | жири4.5 | вуглеводи2.4 |
Рецепт «Рибний салат з креветками»:
Підготувати інгредієнти для салату. Овочі помити і почистити. Рибу для цього салату можна взяти будь-яку морську і малокостну (мінтай, тріска, морський окунь і тд) У мене хек.
Зварити рибу, розібрати на шматочки філе, витягнувши всі кісточки. Креветки варити 1-2 хвилини, почистити від панцира. Полити рибу і креветки лимонним соком.
Солодкий перець нарізати кубиком, цибулю нарізати помільче, маслини колічками. Подрібнити зелень і додати в салат. До смаку поперчити і якщо потрібно посолити.
Заправити салат соусом Цезар ТМ МахеєвЪ.
При подачі посипати сухариками. Відразу ж подавати на стіл. Приємного апетиту!