Маринад «» Горбушка в морквині «»
Рецепт був у записній книжці вже давно, а тут якраз прийшла пора утилізувати морквину, ось і знайшлося йому застосування. Готується швидко, виходить досить смачно.
Інгредієнти для «Марінад» «Горбушка в морквині» «»:
- Консерви рибні (брала горбушу) - 1 шт
- Морква - 4 шт
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Борошно пшеничне/Борошно - 1 ст. л.
- Олія рослинна
- Приправа
- Сіль (за смаком)
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири51.9 | вуглеводи59.9 |
Порції | |||
ккал | белкі10.8 | жири10.4 | вуглеводи12 |
100 г страви | |||
ккал | білкі7.7 | жири7.4 | вуглеводи8.6 |
Рецепт "Маринад" "Горбушка в морквині" ":
Моркву відварити, нарізати кубиками.
Зробити соус: на рослинній олії обсмажити борошно. Додати трохи води, томатної пасти і сіль.
Окремо обсмажити цибулю півкільцями.
Все з'єднати, перемішати. Додати горбушу (попередньо злити воду з банки).
Додати спеції. Дати наполягти 1.5 години.