Розсольник «Деревенський»
Цей супчик добре підійде в спекотну погоду, коли полювання чогось кисленького і свіжого.
Інгредієнти для «Розсольник» Деревенський «»:
- Картопля - 3 шт
- Огірок - 4 шт
- Крупа перлова (замочити на 2 години в холодній воді) - 0,5 стак.
- М'ясо (будь-яке) - 300 г
- Морква - 2 шт
- Зелень
- Приправа - за смаком
Час приготування: 2 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі14.9 | жири1.3 | вуглеводи103.2 |
Порції | |||
ккал | белкі3 | жири0.3 | вуглеводи20.6 |
100 г страви | |||
ккал | белкі1.1 | жири0.1 | вуглеводи7.5 |
Рецепт «Розсольник» Деревенський «»:
Відварюємо м'ясо 1 годину
Додаємо перлову крупу і варим 30 хвилин
Ріжемо картоплю і опускаємо в каструлю, варимо 20 хвилин.
Ріжемо огірки, кладемо в каструлю.
Додаємо розсол
Нарізаємо дрібно зелень і теж туди,
робимо обсмажку, цибулю і моркву пасуємо на вершковому маслі.
Все по-черговому кладемо в каструльку і варим до готовності.
Приємного апетиту.