Саганаки з креветками
дуже проста вечеря смачна і легка. те що треба для романтичної вечері при свічках
Інгредієнти для «Саганакі з креветками»:
- Креветки - 12 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Цибуля зелена - 2 шт
- Цукор - 1
- Петрушка - 2 ст. л.
- Помідор - 2 стак.
- Фенхель (корінь) - 1/2 шт
- Горілка - 50 г
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири7.8 | вуглеводи38.6 |
100 г страви | |||
ккал | белки | жири0.7 | вуглеводи3.6 |
Рецепт «Саганаки з креветками»:
2-3 хв обсмажуємо креветки
додаємо дрібно нарізану цибулю ріпчасту через хвилину зелену цибулю корінь а можна і сам фенхель
витягнути креветки покласти дрібно порізані помідори петрушку цукор якщо хочете сіль перець горілку можна і самогон
через 5 хв знімаємо з плити каструлю, кладемо назад креветки, і за бажанням сир типу бринзи, фети. і насолоджуємося запахом і смаком! можна з гарніром, а можна і без нього.