Тарталетки з оселедцем
Хочу запропонувати ще один варіант смачної закуски з оселедця, яка підійде до святкового столу і порадує ваших близьких. Хрусткі тарталетки завжди роблю з запасом, діткам дуже подобається їсти в чистому вигляді і з солодкими начинками.
Інгредієнти для «Тарталетки з оселедцем»:
- Хліб (для тостів) - 12 ломт.
- Буряк (невеличкий, 150-200 м. Запечітель у духовці. Можна і відварити) - 1 шт
- Картопля (варені, невеликі) - 2 шт
- Оселедець (філе без кісточок) - 1 шт
- Майонез («З перепелиним яйцем» від ТМ МахеєвЪ) - 2 ст. л.
- Цибуля червона - 0.5 шт
- Сіль - до смаку
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Тарталетки з оселедцем»:
У хліба для тостерів обрізати корочку.
Розкатати скалкою.
У формочки для кексів покласти розкатаний хліб. Відправити в заздалегідь розігріту духовку на 8 хвилин при 180 ° С - до рум'яної скоринки. Орієнтуйтеся на свою духовку.
Картопля натерти на великій тірці, покласти в миску.
Буряк також трьом на великій тірці і відправляємо до картоплі.
Додаємо майонез «З перепелиним яйцем» від ТМ Махєєв'.Посолити
, поперчити за своїм смаком. Перемішати.
На наші тарталетки з хліба покласти буряково-картопляну масу, кілька смужок червоного цибулі і шматочок селедки.
Готово.
Приємного апетиту!