Торт морквяний
Випічка, до складу якої входить морква, вже завоювала любов у більшості жінок, так, напевно, і у чоловіків. Я хочу вам запропонувати приголомшливий, ароматний тортик, мокрий бісквіт на основі тертої морквини в поєднанні з горіхами і ананасом - казкове об'єднання.
Інгредієнти для «Торт морквяний»:
- Борошно пшеничне/Борошно - 225 г
- Цукор - 160 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Морква (терта) - 1,5 стак.
- Ананас (консервований) - 100 г
- Йогурт ((кефір)) - 180 г
- Олія рослинна - 125 г
- Стружка кокосова - 2 ст. л.
- Міндаль - 2 ст. л.
- Кориця - 1 ч. л.
- Сода - 0,5 ч. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі60.3 | жири203.1 | вуглеводи401.6 |
100 г страви | |||
ккал | белкі5.1 | жири17.1 | вуглеводи33.7 |
Рецепт «Торт морквяний»:
Подрібнити мигдаль і ананас в блендері
Борошно змішати з содою, цукром, корицею, подрібненим мигдалем, подрібненим ананасом і стружкою, перемішати.
Окремо змішати йогурт, олію, терту моркву і, поступово, ввести суху суміш, перемішати, викласти в змащену форму і випік.
Приємного апетиту.