Торт «Снікерсні»
Цей торт дійсно - райська насолода!... хоча кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, але тут і жінка не зможе встояти! Це вибух смаку і калорій;)
Інгредієнти для «Торт» Снікерсні «»:
- Цукор (бісквіт 200 г, безе 200 г) - 400 г
- Яйце куряче (бісквіт 3 шт, безе 4 білка) - 7 шт
- Борошно пшеничне/Борошно (бісквіт) - 200 г
- Розпушувач тіста - 10 г
- Какао-порошок - 5 ст. л.
- Масло вершкове (бісквіт 90 г, крем 200 г) - 290 г
- Молоко (бісквіт 50 мл, пудинг 50 мл) - 100 мл
- Молоко згущене (варене) - 1 бан.
- Арахіс (смажений) - 150 г
- Пластівці кукурудзяні (або крекер солодкий)
- Шоколад молочний/Шоколад - 50 г
- Крохмаль - 4 ч. л.
- Сироп цукровий (або лікер навпіл з водою)
Час приготування: 120 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі176.5 | жири423.1 | вуглеводи884.8 |
100 г страви | |||
ккал | белкі8.1 | жири19.5 | вуглеводи40.8 |
Рецепт «Торт» Снікерсні «»:
Корж:
Можна взяти будь-який вами улюблений шоколадний бісквіт.
Або мій варіант.
Збиваємо яйця з цукром.
Окремо перемішуємо борошно, какао, розпушувач тіста. З'єднуємо все разом і додаємо молоко і розтоплене вершкове масло. Акуратно перемішуємо лопаткою. Переливаємо у форму і випікаємо 30 хвилин у духовці 170 С. Готовий бісквіт розрізати на 3 частини.
Крем:
1 банку вареної згущенки + 200 г злив. масла кімнатної температури - взбити. Додати трохи більше половини подрібненого арахісу.
Безе:
Білки кімнатної температури збити з цукром до міцної піни. Додати ще половину арахісу.
Форму вистелити папером для випічки (тоді легко його буде перевернути на корж). Перелити 1/2 отриманої маси і випікати 20 хвилин при 160 С.
Затем спекти другий корж.
А в цей час починаємо збирати торт.
Коржі просякнути сиропом - 50 г цукру + 50 мл води, зварити.
Або як я - 1:1 шоколадним лікером з водою.
Ще у мене були кукурудзяні пластівці. Подрібнила їх у блендері трохи.
Итак))
Корж--сироп--крем--х лопья--безе.
Повторяем ещё раз
! Піднялася верхівку я зрізала (можна залишити і потім намастити кремом, якщо залишиться;)
Робимо вершково-шоколадний пудинг:
Молоко, шоколад, крохмаль нагріти, інтенсивно перешкоджаючи. Прокип'ятити до загустіння.
Намазати цим торт і прикрасити горіхами. Дати просякнутися пару годин, а краще на ніч в холодильник.
Вкушайте і насолоджуйтеся!