Торт «» Уланівська мрія «»
Шоколадно - фруктова радість
Інгредієнти для "Торт" "Уланівська мрія" ":
- Яйце куряче - 5 шт
- Цукор - 1,5 стак.
- Борошно пшеничне/Борошно - 1,5 стак.
- Какао-порошок - 4 ст. л.
- Маргарін (Вершковий) - 200 г
- Молоко згущене (для крему) - 1 бан.
- Масло вершкове (Для крему) - 200 г
- Курага (Для крему) - 200 г
- Горіхи волоські (Для крему) - 1 стак.
- Какао-порошок (Для глазурі) - 4 ст. л.
- Масло вершкове (для глазурі) - 4 ст. л.
- Сметана (Для глазурі) - 4 ст. л.
- Цукор (Для глазурі) - 4 ст. л.
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 1
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі160 | жири524.5 | вуглеводи824.6 |
100 г страви | |||
ккал | белкі7.2 | жири23.5 | вуглеводи37 |
Рецепт "Торт" "Уланівська мрія" ":
Збити 5 яєць з 1, 5 склянками цукру, додати 4 столові ложки какао. Розтопити маргарин, все змішати. В отриману масу додати 1, 5 склянки борошна, 1 чайну ложку соди погашену оцтом. Випікати 50 хвилин.готовий
корж розрізати навпіл, вийняти частину бісквіту.
Зробити крем: 1 банку згущенки збити з пачкою масла, нарізану курагу і подрібнені горіхи. Туди ж до цієї маси додати вийнятий бісквіт, все перемішати. Намастити кремом коржі.
Зверху покрити глазур'ю: на паровій лазні розтопити цукор, змішати з маслом, какао. сметаною.
Приємного апетиту!