Гострі кабачки
Всім подобається взимку зі смаженою картоплею!
Інгредієнти для «Гострі кабачки»:
- Кабачок - 2 кг
- Оцус - 100 г
- Цукор - 50 г
- Сіль - 2 ст. л.
- Олія рослинна - 50 г
- Перець чорний (мелений) - 3 ч. л.
- Зелень - 2 пуч.
- Часник - 6 зуб.
Час приготування: 120 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири57.4 | вуглеводи155.8 |
100 г страви | |||
ккал | белкі1 | жири2.3 | вуглеводи6.2 |
Рецепт «Гострі кабачки»:
Кабачок очистити, нарізати на брусочки.
Приготувати інгредієнти для маринада.
Оцет, масло, сіль, цукор перемішати,
часник придушити через прес, додати перець і дрібно порізану зелень.
Заправити отриманим маринадом кабачки. Все добре перемішати, залишити на дві години. Іноді перемішуючи.
Розкласти по банках, залити цим маринадом і стерилізувати 15 хв. після того, як закипить вода.
Закатати залізними кришками, перевернути.