Цукрові помідори
Дуже смачні помідори, спробувавши раз, я роблю їх щороку!!!
Інгредієнти для «Цукрові помідори»:
- Помідор - 2 кг
- Морква - 1 шт
- Часник - 4 зуб.
- Оцус - 50 г
- Аркуш лавровий - 4 шт
- Цукор - 4 ст. л.
- Сіль - 2 ст. л.
- Аркуш смородиновий - 4 шт
- Хрін (лист) - 1 ч. л.
- Укроп (парасолька і стебель) - 1 шт
- Перець запашний - до смаку
Час приготування: 90 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі20.5 | жири5.3 | вуглеводи221.1 |
100 г страви | |||
ккал | белки | жири0.2 | вуглеводи9.1 |
Рецепт «Цукрові помідори»:
Цю кількість інгредієнтів дано на трилітрову банку!!!
Все листя, очищене і розрізане вздовж на чотири частини морквину, очищені зубчики часнику і горошини перцю викласти на дно простерелізованої банки.
Помідори вимити, наколоти "попки" "і скласти в банку.
Воду - 1, 5 літра вскип'ятити, залити киплячу воду в банку з помідорами, закрити кришкою, дати постояти 5 -10 хвилин.
Злити воду з банки в каструлю, додати туди сіль, цукор, довести до кипіння, додати оцет і влити в банку з помідорами.
Банку негайно закатати, перевернути і укутати до остивлення.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!