Закуска «Редиски»
Скоро Новорічні свята, застілля, зустрічі з друзями і рідними. Столи накривати доведеться не одного разу, а що ж приготувати - щоб смачно, швидко і «Ах, як красиво!». Думаю такі закусочні звіколки прикрасять стіл, порадують гостей і не займуть у Вас багато часу. Зверніть увагу.
Інгредієнти для «Закуска» Редіски «»:
- Буряк (дрібний) - 4 шт
- Сир вершковий - 100 г
- Майонез - 1 ст. л.
- Часник (великий) - 1 зуб.
- Хліб (бородинський або житній) - 2 ломт.
- Кунжут - до смаку
- Зелень (петрушка, листя салату) - до смаку
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі17.5 | жири47.8 | вуглеводи87.3 |
Порції | |||
ккал | белкі4.4 | жири12 | вуглеводи21.8 |
100 г страви | |||
ккал | білкі2.7 | жири7.5 | вуглеводи13.6 |
Рецепт «Закуска» Редиски «»:
Свєклу заздалегідь запекти або зварити. Почистить.
Зелень вимити, обсушити.
Ломтики хліба підсушити в тостері (духовці, на сухій сковороді), натерти часником.
Буряку розрізати навпіл, і спец. виїмкою або чайною ложкою зробити поглиблення.
У піалі змішати сир і майонез.
Додати молотий часник і перемішати.
Хліб нарізати на невеликі шматочки, біля буряків трохи зрізати донце.
На шматочок хлібушка викласти трохи сирної суміші.
Поставити на неї буряк, з одного боку викласти зелень салату (імітуємо ботву редису).
У кожну бурякову «чашечку» покласти по 1 ч. л. суміші,
припорошити смаженим кунжутом, прикрасити гілочками петрушки.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!
Робочі моменти: