Закуска із сала «Святкова»
Красива і смачна закуска з сала на будь-яке свято! Її ніжна консистенція і барвисті прошарки сподобаються всім гостям.
Інгредієнти для «Закуска з сала» Святкова «»:
- Сало - 550 г
- Сіль - 1 ст. л.
- Часник - 6 зуб.
- Паприка солодка - 1 ст. л.
- Петрушка (подрібнена) - 3 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | білкі25.7 | жири491.7 | вуглеводи47.5 |
Порції | |||
ккал | белкі4.3 | жири82 | вуглеводи7.9 |
100 г страви | |||
ккал | белкі3.3 | жири63 | вуглеводи6.1 |
Рецепт «Закуска з сала» Святкова «»:
У сало прокручене через м'ясорубку додати сіль, часник через часнокодавку, вимішати і розділити на 3 частини. У першу частину додати паприку, в другу дрібно подрібнену зелень, третю залишити білою.
На харчову плівку викласти сало з паприкою рівним шаром, зверху сало з зеленню і розрівняти, на нього розподілити білу частину сала, щільно загорнути в рулет і відправити в морозилку на дві години.
Готовий рулет нарізати ломтиками і подати з чорним хлібом.