Запіканка на вечерю
Зібрала в купу різно-всякі смачні продуктові залишки і запекла до вечері.
Інгредієнти для «Запіканка до вечері»:
- Сир твердий (тертий) - 100 г
- Сир м'який (типу Філадельфії) - 500 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Кабачок (середній) - 1 шт
- Шинка (або бекон, залишки) - 100 г
- Брокколі - 400 г
- Борошно пшеничне/Борошно - 4 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі98.1 | жири139.4 | вуглеводи134.8 |
100 г страви | |||
ккал | белки | жири8.4 | вуглеводи8.1 |
Рецепт «Запіканка до вечері»:
У підсоленій воді відварюємо броколі не більше 5 хвилин, прямо з «ногами», не розбираємо на суцвіття, все пускаємо в хід!
Кабачок трьом на великій терці.
До кабачка відправляємо нарізану броколі, тертий сир і шинку.
Додаємо м'який сир, яйця і борошно. Вимішуємо.
Виливаємо у форму для запікання.
Випікаємо при 180 градусах хвилин 40-45.
Щоб ось так підрум'янилося.
У гарячому вигляді запіканка рідкувата через сир і малу кількість борошна, треба їй дати охолонути.
Але коли вона охолоне, то добре ріжеться і тримає форму.
Ми, правда, чекати не стали і слопали з великим задоволенням і так!:-D
Приємного апетиту!