Печінка бразильською
Рецептик приготування ніжної печінки, готується просто і смачно!
Інгредієнти для «Печінка по-бразильськи»:
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Лимон - 1 шт
- Вино біле сухе - 150 мл
- Печінка говяжжя - 500 г
- Спеції
- Борошно пшеничне/Борошно
Час приготування: 2900 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі102.7 | жири15.7 | вуглеводи33.7 |
Порції | |||
ккал | білкі25.7 | жири3.9 | вуглеводи8.4 |
100 г страви | |||
ккал | белки | жири1.8 | вуглеводи3.8 |
Рецепт «Печінка по-бразильськи»:
Для маринада змішуємо вино, сік лимона, терту цибулину, спеції (майоран і гострі спеції до смаку, чим гостріше, тим смачніше) і сіль.
Нарізати печінку ломтиками і замаринувати на 2 доби.
Потім ломтики печінки слід обваляти злегка в борошні
І обсмажити в олії до готовності.
У бразильському варіанті в кінці смаження додати розім'ятий банан, сбрызнуть його лимонним соком, обережно перемішати і зараз же подати на стіл з розсипчастим рисом.
Я смажені банани не люблю, тому подавала просто з відвареною картоплею, зеленою цибулею і кропом:)