Картопля, запечена з беконом, під сирною шапкою
Ця страва може бути як основною, так і гарніром - дуже смачна, ароматна, ніжна! Спробуйте, не пошкодуєте, точно-точно!!! Мої гості навіть не зрозуміли, що це, відразу)))
Інгредієнти для «Картопля, запечена з беконом, під сирною шапкою»:
- Картопля - 4 шт
- Бекон (у нарізці) - 1 шт
- Сир твердий - 100 г
- Зелень - 1 пуч.
- Сіль
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири14.1 | вуглеводи108.7 |
Порції | |||
ккал | белкі18.5 | жири7.1 | вуглеводи54.4 |
100 г страви | |||
ккал | белкі5.3 | жири2 | вуглеводи15.8 |
Рецепт «Картопля, запечена з беконом, під сирною шапкою»:
Картопля нарізати, як вам більше подобається, і обсмажити майже до готовності на сильному вогні, до появи рум'яної корочки, в кінці посолити і викласти в форму
для запікання
Бекон нарізати і обсмажити в тій же олії, в якій готувалася картопля.
Викласти у форму поверх картоплі
Зелень подрібнити (я брала кріп і петрушку) і посипати нашу страву
Сир натерти і посипати їм весь пиріг
На 15 хвилин ставимо в духовку на 180-200 * С (поки сир не розплавиться) і, вуаля! Приємного
апетиту!!!