Курячі котлети з грибами
Залишилися в холодильнику 2 самотніх шампіньйони, і начебто нічого особливого з них не зробиш, але не пропадати ж їм...
Інгредієнти для «Курячі котлети з грибами»:
- Фарш курячий - 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Шампіньйони - 2 шт
- Крихітка хлібна - 0,5 стак.
- Часник - 1-2 зуб.
- Майонез - 1-2 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі5.5 | жири14.2 | вуглеводи15.4 |
Порції | |||
ккал | белкі1.1 | жири2.8 | вуглеводи3.1 |
100 г страви | |||
ккал | белкі3.1 | жири7.9 | вуглеводи8.6 |
Рецепт «Курячі котлети з грибами»:
Нарізати дрібно цибулю, додати у фарш,
часник - через прес.
Гриби дрібно нарізати - у фарш
Додати хлібні крихти, майонез, сіль, перець - перемішати
Сформувати котлетки. Обсмажити з 2-х сторін на сковороді.
Я смажу так: спочатку на одному боці, потім перевертаю, зменшую трохи вогонь і накриваю кришкою. Виходить, що вони відразу пропарюються.
Приємного апетиту!