Плюшки «Вітерець»
Легкі, солодкі плюшки, які нікого не залишать байдужими...
Інгредієнти для «Плюшки» Вітерець «»:
- Яйце куряче - 6 шт
- Сир - 300 г
- Сіль - 1 трісок.
- Цукор (+ для посипання) - 2.5 стак.
- Сметана - 6 ст. л.
- Сода - 1 ч. л.
- Олія рослинна (для змащення противника)
- Яблуко - 1 шт
- Борошно пшеничне/Борошно - 4 стак.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 35
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Плюшки» Вітерець «»:
Змішуємо сметану і сир.
Кладемо яйця, цукор, соду, сіль і добре перемішуємо.
Ось таке воно виходить.
Додаємо борошно і замішуємо тісто.
З тіста формуємо ковбаски, дрібно їх ріжемо і формуємо кругляшки.
Противник змащуємо маслом і кладемо на нього наші кругляші. Посипаємо кожен цукром і втикаємо в нього по шматочку яблука, а можна і не втикати... Випікаємо при температурі 180 градусів 20 хв.
До них можна приготувати полунично -сметанний соус.
...
Ці готувалися на сковорідці.
Розріз.
...