Салат рисовий «» Асортишка «»
Як зазвичай полізла в холодильник і вирішила спорудити салатик з того, що було під рукою. Спробувавши його, я була приємно здивована. Салатик вийшов в міру гостреньким і дуже смачним. Ось, ділюся з вами, може комусь припаде до смаку. Буду дуже рада:)
Інгредієнти для "Салат рисовий" "Асортишка" ":
- Ріс (відварений) - 3 стак.
- Помідор (великий) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Гриби (шампіньйони мариновані) - 200 г
- Морква (варена, велика) - 1 шт
- Яйце куряче - 3 шт
- Цедра лимона - 1 ч. л.
- Чорнослив (без кісточок) - 100 г
- Цибуля зелена
- Сік лимонний (половинки)
- Майонез
- Сіль
- Часник - 3 зуб.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири40 | вуглеводи505.5 |
100 г страви | |||
ккал | белкі6 | жири2.6 | вуглеводи33.3 |
Рецепт "Салат рисовий" "Асортишка" ":
1. дрібно нарізати цибулю і замаринувати в оцті (це для тих, хто любить з кислинкою)
2. потім промити цибулю і обсмажити на сковорідці до прозорого стану 3
. додати до цибулі нарізаний помідор і гасити хвилин 1
04. тепер змішуємо заздалегідь відварений рис, помідори з цибулею, нарізані не сильно дрібно гриби і промитий і нарізаний чорнослив, терту на дрібній терці відварену морквину, відварені яйця і зелений лу
к5. заправляємо салат майонезом, видавлюємо часник, додаємо лимонний сік і цедру лимона. Все добре перемішуємо
. Салатік готовий. Приємного апетиту))))
При бажанні можна красиво викласти салатик, використовуючи для цього формочки для печива