Вершковий крем з ягодами і меренгами
Ніжний, смачний крем! Божественний десерт!
Інгредієнти для «Вершковий крем з ягодами і меренгами»:
- Полуниця - 500 г
- Вершки (густі) - 1 стак.
- Цукрова пудра - 6 ст. л.
- Мармелад (для прикраси)
- Безе (до смаку)
- Черешня - 150 г
- Коньяк - 1 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі10.7 | жири86.6 | вуглеводи129.4 |
100 г страви | |||
ккал | белкі1.1 | жири8.8 | вуглеводи13.2 |
Рецепт «Вершковий крем з ягодами і меренгами»:
Полуницю розтираємо до пюреподібної консистенції, залишивши трохи ягід для прикраси, додаємо коньяк.
Вершки збиваємо міксером до стійкої піни і перемішуємо з цукровою пудрою і полуничним пюре.
Викладаємо в келихи. Зверху крему кладемо нарізані черешні, мармелад і меренги.
На шпажку нанизуємо черешні і полуницю, цим прикрашаємо крем.
Приємного апетиту!!!!!!!