Курячі бедришки в кисло-солодкому соусі

Бедришки в такому соусі - пальчики оближеш!) Тому представляю вашій увазі рецепт свого маринада.

Інгредієнти для «Курячі бедришки в кисло-солодкому соусі»:

  • Стегно куряче - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Апельсин (м'якоть і сік) - 1 шт
  • Лимон - 1/4 шт
  • Імбир (свіжий) - 50 г
  • Вино біле сухе (Мускат) - 100 мл
  • Мед - 1/5 ст. л.
  • Перець солодкий (можна заморожений) - 150 г
  • Спеції (базилік, чорний перець, коріандр, куркума, мускатний горіх)
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1642.5 ккал

белкі148.3
р

жири73.9
р

вуглеводи81.9
р

Порції

     

ккал
273.8 ккал


белки
24.7 р

жири12.3
р

вуглеводи13.7
р

100 г страви

     

ккал
109.5 ккал

белки
9.9 р

жири4.9
р

вуглеводи5.5
г


 

Рецепт «Курячі бедришки в кисло-солодкому соусі»:

Курячі бедришки моїм і кладемо в глибокий посуд.

Тепер готуємо маринад: сік апельсина видавлюємо на бедришки,

Потім виймаємо м'якоть, дробимо і теж додаємо до м'яса.

Збризкуємо соком лимона,


Трьом свіжий імбир на терці, кладемо в м'ясо,

Потім бедришки солимо і густо посипаємо сумішшю спецій. Руками розподіляємо спеції по всій поверхні кожного бедришка.

Додаємо трохи вина (чесно кажучи, я все додавала на око)))

І мед. І ставимо в холодильник маринуватися на кілька годин.

Потім виймаємо і викладаємо в форму для запікання разом з маринадом.


Посипаємо солодким болгарським перцем, нарізаним кубиками.

Ріжемо цибулю колечками і кладемо зверху.

Запікаємо при температурі 200 градусів близько 30 хвилин. Аромат божественний,
приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND