Я хочу запропонувати вам рецепт приготування стейків з нерки. Цей різновид лососевих не всі знають, але запевняю вас, смак цієї риби не залишить вас байдужими. Відмінно підійде тим, хто на дієті.
Існує безліч різновидів круп. Частину з них ми звикли вживати в солодкому вигляді. Частина - в солоному. Зараз ви побачите, як приготувати гарнір з перловки по-справжньому смачно.
Класична страва в багатьох сім'ях - котлети з фаршу з підливкою. На гарнір до таких котлетів можна приготувати будь-яку кашу, макаронні вироби або картопляне пюре.
Стейк «Тібон» - це справді страва любителів соковитого м'яса. Рекомендую вам ознайомитися, як приготувати стейк «Тібон» за моїм рецептом. Це швидко і дуже смачно!