Фаршировані перці з грибами

Звичайно рецепт цієї страви старий, але кожен робить його по своєму, мені і моїй родині дуже подобається... Страва дуже практична і готується досить швидко... Ось я і вирішила поекспериментувати і зробити цю страву з грибами...

Інгредієнти для «Фаршировані перці з грибами»:

  • Перець болгарський - 6
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Гриби (шампіньйони) - 150 г
  • Морква (свіжа) - 1 шт
  • Приправа (для фаршу) - 0,5 ч. л.
  • Помідор (великий) - 1 шт
  • Рис (круглий відварений) - 100 г
  • Олія соняшникова - 20 г
  • Фарш м "ясної (свинина та яловичина) - 400 г

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1038.5 ккал

белкі15.1
р

жири24
г

вуглеводи77.3
г

Порції

     

ккал
346.2 ккал


белкі5
г

жири8
г

вуглеводи25.8
р

100 г страви

     

ккал
110.5 ккал

белки
1.6 р

жири2.6
р

вуглеводи8.2
г


 

Рецепт «Фаршировані перці з грибами»:

Приготуємо інгредієнти.
Поріжемо цибулю кубиками...

Натрем морква на великій терці...

Ріжемо гриби...

Змішуємо фарш + гриби + варений рис + приправа для фаршу, перемішуємо... Начинка готова...


Моєму перцю і виймаємо середину...

Фаршируем перчики...

На олії обсмажуємо цибулю і моркву...

Ріжемо помідор кубиками...

Додаємо помідор до цибулі з морквою... І гасимо всі разом 3 хв.


У запалювання, викладаємо наші перчики...

Заливаємо водою... солимо до смаку...

Варім 15-17 хв...

Страва готова... Приємного апетиту...

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND