Сирний торт з шинкою і грибами

Смачна і поживна страва з простих продуктів підійде як на загальний стіл, так і до приходу гостей.

Інгредієнти для «Сирний торт з шинкою і грибами»:

  • Хлібці (тонкі) - 1 упак.
  • Масло вершкове - 100 г
  • Желатін - 40 г
  • Сир плавлений (вершковий з травами) - 200 г
  • Шинка - 200 г
  • Шампіньйони - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Крес-салат - 1 упак.
  • Лимон - 1 шт
  • Вершки (33% жирності) - 200 мл
  • Хрін (готовий) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком)

Час приготування: 55 хвилин


Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2906.6 ккал

белкі135.7
р

жири230
г

вуглеводи85.4
р

Порції

     

ккал
363.3 ккал


белкі17
г

жири28.8
р

вуглеводи10.7
р

100 г страви

     

ккал
230.7 ккал

белкі10.8
р

жири18.3
р

вуглеводи6.8
р


Рецепт «Сирний торт з шинкою та грибами»:

Укласти хлібці в пакет, зав'язати його. Ретельно подрібнити за допомогою скалки. Висипати в миску.

Нагріти масло до кімнатної температури. Додати до подрібнених хлібців. Ретельно перемішати.

Застілити аркушем пергамента роз'ємну форму для торта. Зверху викласти хлібну масу, ущільнити. Поставити на 15 хв у холодильник.

Крес-салат вимити, висушити, подрібнити.

Желатин розчинити в невеликій кількості води. Не доводячи до кипіння, прогріти, трохи остудити і процедити.


Половину суміші з желатином і крес-салат додати до сиру, ретельно перемішати.

Викласти сирну масу на основу торта.

Гриби нарізати пластинами, шинку - смужками. Цибулю очистити і подрібнити.

У сотейнику розігріти олію. Обсмажити цибулю до золотистого кольору (близько 4х хвилин). Додати шинку з грибами, обсмажувати ще близько 5-7 хвилин. Посолити до смаку

Вершки злити в густу піну. Желатин, що залишився, додати до вершків. Вичавити сік половини лимона. Додати хрін і суміш шинки, грибів і цибулі. Ретельно перемішати, викласти у форму на сирну начинку, поставити в холодильник на 2 години.


Подавати до столу. Ммм смачненько

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND