Запіканка «Мусакас»

Цей рецепт мені дала дуже давно сусідка-гречанка, виходить дуже смачно, рекомендую!

Інгредієнти для «Запіканка» Мусакас «»:

  • Баклажан - 2 шт
  • Гриби - 500 г
  • Картопля (відварена) - 2 шт
  • Сир твердий - 150 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Часник - 3-4 зуб.
  • Олія кукурудзяна - 2-3 ст. л.
  • Вершки - 1 упак.
  • Спеції (бажана присутність душиці)

Час приготування: 60 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2480.6 ккал

белкі72.7
р

жири181.7
р

вуглеводи436.8
р

100 г страви

     

ккал
117 ккал

белкі3.4
р


жири8.6
р

вуглеводи20.6
р

 

Рецепт «Запіканка» Мусакас «»:

Баклажани почистити і порізати кільцями, укласти на змащений маслом противень, присипати сіллю і душицею

Зверху укладаємо порізані гриби, присолити, душиця і трохи часнику.
Шари повторити.

Останній шар - картопля, натерта на терці, присипати і полити вершками.

Накрити кришкою і поставити в духовку на 30 хвилин, відкрити кришку, присипати сиром і перцем болгарським, запікати ще хвилин 10.


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND