Крабовий рулетик

Ця страва легеня в приготуванні і дуже смачна. Рекомендую спробувати!

Інгредієнти для «Крабовий рулетик»:

  • Лаваш (в одній упаковці має бути 3 аркуші лаваша.) - 1 упак.
  • Крабові палички (найкраще брати середню упаковку) - 1 упак.
  • Сир твердий - 300-350 г
  • Укроп (середні пучки або один великий) - 2 пуч.
  • Майонез - 1,5-2 упак.

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2332.5 ккал

белкі90.1
р

жири150.2
р

вуглеводи159.6
г

Порції

     

ккал
233.3 ккал


белкі9
г

жири15
г

вуглеводи16
г

100 г страви

     

ккал
245.5 ккал

белкі9.5
р

жири15.8
р

вуглеводи16.8
р


 

Рецепт «Крабовий рулетик»:

Сир і крабові палички натерти на бурякову терку, кріп нарізати не дуже дрібно. Потім розкласти один лист лаваша, змастити його ретельно майонезом, краю лаваша теж не забувати змащувати майонезом, на лист, який ви змастили майонезом, висипати кріп і рівномірно розправити по всьому лавашу, потім кладете наступний лист лаваша на кріп, промазуєте майонезом і висипаєте крабові палички, рівномірно розподіляєте по лавашу, потім кладете наступний аркуш лаваша промазуєте його майонезом і висипаєте натертий на терку сир, розподіляєте рівномірно, і завертаєте все це в рулет. Загорніть це в харчову плівку і поставте на кілька годин в холодильник. Приємного апетиту.

P.S. Найкраще робити це ввечері і на ніч поставити в холодильник, за ніч він краще просочиться...

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND