Конвертики з чоремшиною

Конвертики з шару з чоремшиною. Таку начинку робила вперше. І мені дуже навіть сподобалося... Їздила за крапивою і сниною, випадково натрапила на величезну галявину з черемшою. Звичайно ж, нарізала і ось того ж дня вирішила спробувати її як начинку. Думаю засолити в банках. Крапива і скиглити добре зберігається в солоному вигляді, чому ж не можна приготувати впрок черемшу...

Інгредієнти для «Конвертики з черемшою»:

  • Тесто шарове
  • Черемша - 200 г
  • Укроп - 50 г
  • Петрушка - 10 г
  • Яйце куряче (4 варених для начинки, 1 сире для мастила) - 5 шт
  • Сіль - до смаку
  • Олія соняшникова - за смаком
  • Борошно пшеничне/Борошно (для підсипання) - за смаком

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
529.8 ккал

белкі42.1
р

жири31
г

вуглеводи17.9
р

Порції

     

ккал
132.5 ккал


белкі10.5
р

жири7.8
р

вуглеводи4.5
г

100 г страви

     

ккал
98.1 ккал

білкі7.8
р

жири5.7
р

вуглеводи3.3
г


 

Рецепт «Конвертики з черемшою»:

Черемшу промила двічі в прохолодній воді. Просушила на рушник.

Нарізала.

Покрошила яйця, кріп, петрушку.

Посолила і заправила соняшниковою олією. Перемішала.


Шар тесту купівельний. (Зараз спекотна пора для мене, і займатися довгим приготуванням тесту немає часу) .
В упаковці шість аркушів готового тесту. Для конвертиків я використовувала чотири. (У двох запекла яблука).

Розкатала аркуші тесту на квадратики. Начинку поклала в центр і розподілила ложкою по всій площі тесту. Хвилеподібно підіпнула з чотирьох сторін. Змазала яйцем. Виклала на змащений маслом противень і поставила в розігріту духовку. Конвертики випікалися 20 хвилин при температурі 180 C.

Якщо Ви хочете, щоб конвертики були хрусткими і розсипчастими, їх можна відразу ж зняти з противня. Я змастила їх рослинною олією і накрила рушником на 15 хвилин. Конвертики вийшли м'якими і не кришилися.

Конвертики в розрізі. Рум'яні і м'які. Я, як завжди, свій конвертик з'їла з коров'ячим молочком.

Дуже смачно, але мало. Сьогодні потрібно повторити...


Всім приємного апетиту!!!

...

...

Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6821

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND