Баклажан під шубкою «Для чоловіка до горілки»

Цей рецептик знайшла в одному дієтичному журналі. Зробила. Дуже легка за приготуванням і смачна страва. Можна на вечерю. Правда, чоловік вирішив, що воно може мати й інше призначення: як закуску до горілочки.

Інгредієнти для «Баклажан під шубкою» Для чоловіка до горілки «»:

  • Зелень (свіжа або сушена, до смаку)
  • Сир м'який (який плавиться) - 150 г
  • Кетчуп
  • Часник (покрупніше) - 5 зуб.
  • Баклажан (середній) - 1 шт

Час приготування: 50 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
548.1 ккал

белкі17
г

жири29.4
р

вуглеводи204.2
р

Порції

     

ккал
109.6 ккал


белкі3.4
р

жири5.9
р

вуглеводи40.8
р

100 г страви

     

ккал
96.2 ккал

белкі3
г

жири5.2
р

вуглеводи35.8
р


Рецепт «Баклажан під шубкою» Для чоловіка до горілочки «»:

Баклажан ретельно моєм і ріжемо в довжину на 5 частин.
Розкладаємо на противір.

Поверх розкладаємо тонкі дольки часнику.

Поверх робимо щось на зразок змійки з кетчупу. Звичайно, краще тонко нарізані свіжі помідори, але у мене їх не було.

Тепер посипаємо тертим сиром.

Нарешті, пересипаємо свіжою або сушеною зеленню.
У мене були сушений кріп і листова гірчиця.


Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 170 градусів, поки не з'явиться золотиста корочка. Ось і все,
приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND