Пиріг «» Лінивий - 2 «»

Часто користуюся рецептом GadenKa «» Пиріг рибний «» Лінивий «», але цього разу не виявилося всіх необхідних інгредієнтів... А пиріг-то вже був обіцяний і сім'я чекала... Довелося шукати схожі рецепти і експериментувати))) Вийшло цілком навіть пристойно!

Інгредієнти для "Пиріг" "Лінивий - 2" ":

  • Яйце куряче (в тісто) - 3 шт
  • Сметана (в тісто (будь-якої жирності)) - 200 г
  • Майонез (у тісто (будь-якої жирності)) - 100 г
  • Розпушувач тесту (в тісто (можна замінити погашеною содою)) - 1 ч. л.
  • Сіль (у тісто) - 1/2 год.
  • Борошно пшеничне/Борошно (в тісто) - 1 стак.
  • Фарш м'ясний (для начинки (я брала яловичину зі свининою)) - 250 г
  • Сир твердий (для начинки (можна використовувати будь-який, в т. ч. і плавлений)) - 50-100 г

Час приготування: 45 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2208.5 ккал

белкі52.6
р

жири129.6
р

вуглеводи133.5
г

100 г страви

     

ккал
232.5 ккал

белкі5.5
р


жири13.6
р

вуглеводи14.1
г

 

Рецепт "Пиріг" "Лінивий - 2" ":

Всі інгредієнти для тесту ретельно перемішати. Фарш (я додала до нього болгарський перець, що покладався в холодильнику, 2 дрібно нарубані сосиски і 4 шампіньйони) обсмажити на сковороді до готовності. Трохи остудити, додати подрібнений сир і перемішати
. У змащену маслом форму вилити 1/2 тесту. Зверху рівним шаром розподілити начинку. Залити тестом, що залишився. Випікати в розігрітій до 180 грн духовці 35 -40 хвилин.
Готовому пирогу дати трохи (хвилин 10) охолонути, перш ніж різати і витягувати з форми. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND