Шніцель у кунжуті з овочевим рагу

Апетитний м'ясний шніцель у незвичайному пануванні з легким гарніром

Інгредієнти для «Шніцель в кунжуті з овочевим рагу»:

  • Яловичина - 400 г
  • Яйце куряче (для панування) - 1 шт
  • Кунжут (насіння) - 5 ст. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно (для панування)
  • Помідор - 2 шт
  • Перець болгарський - 2 шт
  • Шампіньйони (або вішенки) - 200 г
  • Баклажан - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Цибуля зелена
  • Часник - 4 зуб.
  • Спеції

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2072.9 ккал

белкі132.6
р

жири123
г

вуглеводи411.5
р

Порції

     

ккал
518.2 ккал


белкі33.2
р

жири30.8
р

вуглеводи102.9
р

100 г страви

     

ккал
100.6 ккал

белкі6.4
р

жири6
г

вуглеводи20
г


 

Рецепт «Шніцель в кунжуті з овочевим рагу»:

Приготування:
1. Готуємо шніцель: розрізати м'ясо на шматки і відбити до товщини 3 см, змастити приправою для м'яса, обваляти в борошні, потім опустити в яйце і потім рукою посипати зверху насіння кунжуту і трохи їх притиснути.
Смажити на попередньо розігрітому маслі, не більше 2 -3 хв. з кожного боку. Викласти на паперові серветки - для вбирання зайвої олії
. Готуємо овочеве рагу: Розрізати баклажани вздовж на смужки товщиною 1 см, розрізати ці смужки на прямокутники і рясно посипати сіллю, залишити лежати на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота. Потім промити їх ретельно водою.
У той час поки баклажани лежать, намазані сіллю, необхідно порізати болгарський перець і гриби і опустити в гарячу воду і довести до кипіння (10 хв).
Нарізати дрібно зелену цибулю, часник і ріпчасту цибулю кубиками
. Потім обмиті баклажани, гриби, болгарський перець і цибулю з часником помістити в товстостінну каструлю, залити трохи водою, посолити і гасити 20 -25 хвилин, за 7 хв. до готовності додати нарізані на дольки томати і дотушити
. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND