Дуже смачна, швидка і економна страва з того що було в холодильнику. Ідеальна страва для тих кому лінь йти за продуктами оскільки інгредієнти думаю знайдуться в будь-якому будинку і немає часу стояти біля плити. Всі кількості інгредієнтів ви можете змінювати і підбирати за своїм смаком, тому точні заходи писати не budu Адже всі ми різні хтось більше любить м'ясо, хтось гречку, а хтось капустку. До речі, це моя перша страва яку я викладаю, тому прошу не судіть суворо
Інгредієнти для «Гречка» Лінива господиня «»:
- Крупа гречана (Я висипала цілу упаковку) - до смаку
- Котлета (У мене було 2 домашні котлети (склад: свинина, яловичина, цибуля)) - до смаку
- Цибуля ріпчаста (У мене була 1 велика і одна маленька) - до смаку
- Капуста квашена (У мене було близько 200 грам) - до смаку
- Олія рослинна (Для смаку) - до смаку
- Спеції (Які вважатимете за потрібне головне не переборщити, капуста отже солона) - до смаку
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
Параметри приготування мультиварку:
Потужність: 700 Ватт
Основна програма: Гречка (40 хвилин)
Додаткова програма: Випічка (20 хвилин)
Рецепт «Гречка» Лінива господиня «»:
Спочатку обсмажила цибулю на режимі «Випічка» потім додала туди котлетки, поламала їх на фарш, обсмажила разом з цибулею, додала капустку з любов'ю приготовану моєю мамою. Знімати процес початку тільки з цього кроку оскільки подумала викласти цей рецепт вже в процесі готування.
Засинаємо до капусти з фаршем гречку. Перемішуємо. Трохи оскаржуємо.
Заливаємо гречку з фаршем і капустою водою, щоб покривало приблизно на 1-2 пальці. Додаємо спеції до смаку (я трохи посолила, додала сіль, хмелі-сунелі, вегету, трохи червоного і чорного перчика), перемішуємо, закриваємо кришкою і ставимо на режим «Гречка». 1-2 рази підходимо перемішуємо в процесі приготування. Чекаємо сигналу закінчення готовки.
Аромат який виходив від цієї каші просто не описати, дуже класна страва для таких любителів гречки як я, та й просто любителів урізноманітнити звичну страву.
Приятного вам аппетита, дорогие мои поварята.