Гуляш з яблуками і морквою

Просто запаморочливий смак. Запах, коли готуєш - з глузду з'їхати. - Так, це треба спробувати. За фото до рецепту спасибі Неллі nelliundco.

Інгредієнти для «Гуляш з яблуками і морквою»:

  • Яловичина (чисте м'ясо без кісток) - 600 г
  • Олія рослинна (для смаження)
  • Мед - 1 ст. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Аркуш лавровий - 1 шт
  • Бульйон (я використовувала кубик) - 500 мл
  • Цибуля ріпчаста - 250 г
  • Морква - 250 г
  • Яблуко - 500 г
  • Сік лимонний
  • Спеції

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2140.4 ккал


белкі167
р

жири98.3
р

вуглеводи149.7
р

100 г страви

     

ккал
95.6 ккал

белкі7.5
р

жири4.4
р


вуглеводи6.7
р

 

Рецепт «Гуляш з яблуками і морквою»:

1. М'ясо обсмажити з усіх боків на олії.
Додати мед і томатну пасту.
Часник дрібно подрібнити, покласти до м'яса разом з лавровим листом.
Влити бульйон. Довести до кипіння, накрити кришкою і гасити на маленькому вогні 60 хв. Посолити і поперчить.

2. Цибулю дрібно нарізати.
Моркву нарізати невеликими шматочками.
Цибуля з морквою покласти до м'яса і гасити ще 30 хв. Яблука
вимити, очистити, крупно нарізати і покласти до м'яса за 15 хв ло закінчення підготовки

. Перед подачею приправити лимонним соком.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND