Просто запаморочливий смак. Запах, коли готуєш - з глузду з'їхати. - Так, це треба спробувати. За фото до рецепту спасибі Неллі nelliundco.
Інгредієнти для «Гуляш з яблуками і морквою»:
- Яловичина (чисте м'ясо без кісток) - 600 г
- Олія рослинна (для смаження)
- Мед - 1 ст. л.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
- Аркуш лавровий - 1 шт
- Бульйон (я використовувала кубик) - 500 мл
- Цибуля ріпчаста - 250 г
- Морква - 250 г
- Яблуко - 500 г
- Сік лимонний
- Спеції
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі167 |
жири98.3 |
вуглеводи149.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі7.5 |
жири4.4 |
вуглеводи6.7 |
Рецепт «Гуляш з яблуками і морквою»:
1. М'ясо обсмажити з усіх боків на олії.
Додати мед і томатну пасту.
Часник дрібно подрібнити, покласти до м'яса разом з лавровим листом.
Влити бульйон. Довести до кипіння, накрити кришкою і гасити на маленькому вогні 60 хв. Посолити і поперчить.
2. Цибулю дрібно нарізати.
Моркву нарізати невеликими шматочками.
Цибуля з морквою покласти до м'яса і гасити ще 30 хв. Яблука
вимити, очистити, крупно нарізати і покласти до м'яса за 15 хв ло закінчення підготовки
. Перед подачею приправити лимонним соком.