Спробувала такі кабачки в ресторані. Сподобалося. Смачно, а головне - корисно - мінімум жиру!
Інгредієнти для «Кабачки» Посольські «»:
- Кабачок - 7 шт
- Філе куряче - 1 шт
- Огірок (малосольний) - 5 шт
- Сир твердий - 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Майонез
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі117.7 |
жири19.3 |
вуглеводи84.3 |
Порції |
|||
ккал |
белкі29.4 |
жири4.8 |
вуглеводи21.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі3.5 |
жири0.6 |
вуглеводи2.5 |
Рецепт «Кабачки» Посольські «»:
Моїм кабачки, розрізаємо їх навпіл. Чайною ложечкою видаляємо серцевину, злегка натираємо сіллю.
Дрібно ріжемо куряче філе, обсмажуємо до золотистої корочки.
Так само меленько нарізаємо огірки. У мене залишилися малосольні, правда, вони вже стали солоними, стоять тижні два;)
Огірки і куряче філе перемішуємо з майонезом. Цю суміш викладаємо в кабачки, посипаємо, не шкодуючи, тертим сиром.
У духовку на 20 хвилин - і готово! Приємного апетиту! Прикрашати було ніколи, сім'я вимагала вечерю!