Кабачки «Посольські»

Спробувала такі кабачки в ресторані. Сподобалося. Смачно, а головне - корисно - мінімум жиру!

Інгредієнти для «Кабачки» Посольські «»:

  • Кабачок - 7 шт
  • Філе куряче - 1 шт
  • Огірок (малосольний) - 5 шт
  • Сир твердий - 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Майонез

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1191.4 ккал

белкі117.7
р

жири19.3
р

вуглеводи84.3
г

Порції

     

ккал
297.9 ккал


белкі29.4
р

жири4.8
р

вуглеводи21.1
г

100 г страви

     

ккал
35.5 ккал

белкі3.5
р

жири0.6
р

вуглеводи2.5
г


 

Рецепт «Кабачки» Посольські «»:

Моїм кабачки, розрізаємо їх навпіл. Чайною ложечкою видаляємо серцевину, злегка натираємо сіллю.

Дрібно ріжемо куряче філе, обсмажуємо до золотистої корочки.

Так само меленько нарізаємо огірки. У мене залишилися малосольні, правда, вони вже стали солоними, стоять тижні два;)

Огірки і куряче філе перемішуємо з майонезом. Цю суміш викладаємо в кабачки, посипаємо, не шкодуючи, тертим сиром.


У духовку на 20 хвилин - і готово! Приємного апетиту! Прикрашати було ніколи, сім'я вимагала вечерю!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND