Салат «» Розочка «»

Салат з дуже ніжним смаком. А назва через прикраси.

Інгредієнти для "Салат" "Розочка" ":

  • Картопля (відварена) - 4 шт
  • Яйце куряче (відварене) - 3 шт
  • Буряк (відварений) - 1 шт
  • Яблуко - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Майонез - 150 г
  • Сметана - 150 г

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2200.2 ккал

белкі41.1
р

жири150.8
р

вуглеводи163.3
г

Порції

     

ккал
366.7 ккал


белки
6.9 р

жири25.1
р

вуглеводи27.2
г

100 г страви

     

ккал
147.7 ккал

белки
2.8 р

жири10.1
г

вуглеводи11
г


 

Рецепт "Салат" "Розочка" ":

Овочі і яйця відварюю, чищу і натираю на великій терці.
Цибуля дрібно ріжу і злегка пасерую в рослинній олії. Яблука чисту і також натираю. Майонез змішую зі сметаною і трохи підсалюю.
Салат кладу на страву шарами.
Картопля -

Яйця.

Яблука.

Свікла, перемішана з цибулею.


Кожен шар промазую сумішшю сметани з майонезом. Роблю це виделкою, злегка її струшуючи.
Прикрашаю шкірою від яблука, яку зрізаю однією стрічкою, потім скручую в розочку. Тільки яблуко треба брати невелике, красивіше виходить.
Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND