Капуста під легким соусом

Смачний, легкий і корисний капустний гарнір фігуру нікому не зіпсує. Спробуйте і переконайтеся.

Інгредієнти для «Капуста під легким соусом»:

  • Капуста білокачанна/Капуста (невелика) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1 ст. л.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Відвар (капустний) - 100 мл
  • Спеції (сіль, перець)
  • Сир твердий (за бажанням)

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
602.2 ккал

белки
31.7 р

жири7.9
р

вуглеводи102.3
р

Порції

     

ккал
200.7 ккал


белкі10.6
р

жири2.6
р

вуглеводи34.1
г

100 г страви

     

ккал
36.9 ккал

белки
1.9 р

жири0.5
р

вуглеводи6.3
г


 

Рецепт «Капуста під легким соусом»:

Качан капусти розрізати по кочерижці так, щоб листя на кожному шматочку трималося. Відварити в підсоленій воді до напівготовності. Дати збігти воді (капустний відвар не виливати, викласти в змащену олією форму для запікання.

Цибулину подрібнити, спасерувати на рослинній олії. Додати борошно, гарненько розмішати і влити 100 мл капустного відвару. Посолити приправити спеціями і травам до смаку. Перешкоджаючи, загасити близько 5 хвилин. Додати ложку сметани і вимкнути вогонь.

Соусом полити підготовлену капусту і посипати натертим твердим сиром. Надіслати запікатися в розігріту духовку на 10-15 хвилин.

Виходить дуже смачно, соковито, ніжно. Приємного апетиту!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND