Запах щойно спеченого хліба неможливо порівняти ні з чим. Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням виходить смачним, святковим, з тонкою хрусткою корочкою і м'яким м'якішем. Свіжий гарбуз додасть хлібу неповторний аромат, а хрусткі насіння і кориця якусь пікантність.
Інгредієнти для «Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням»:
- Дрожжі - 1.5 ч.
- Борошно пшеничне/Борошно - 400 г
- Сіль - 3/4 ч.
- Цукор - 3/4 ст. л.
- Кориця - 0.5 ч. л.
- Майонез - 2 ст. л.
- Яйце куряче - 1 шт
- Ряжанка - 250 мл
- Насіння гарбузове - 2 ст. л.
- Гарбуз (м'якоть) - 200 г
Час приготування: 250 хвилин
Кількість порцій: 12
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири56.3 |
вуглеводи397.9 |
Порції |
|||
ккал |
белкі5.3 |
жири4.7 |
вуглеводи33.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири5.2 |
вуглеводи36.8 |
Рецепт «Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням»:
Збити яйце, влити його в ряжанку, перемішати.
У відро ХП кладемо дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор, гарбузове насіння (попередньо посмажити), корицю, майонез, ряжанку з яйцем. Відро помістити в ХП вибрати програму «Основний хліб з начинкою».
Нашинкувати гарбуз дрібно.
Через певний час (у мене одна година) прозвучить сигнал ХП. Додати у відро нашинкований гарбуз. ХП продовжить роботу до закінчення обраної програми.
Хліб вийшов пишним з пікантним ароматом. Приємного апетиту!