Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням

Запах щойно спеченого хліба неможливо порівняти ні з чим. Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням виходить смачним, святковим, з тонкою хрусткою корочкою і м'яким м'якішем. Свіжий гарбуз додасть хлібу неповторний аромат, а хрусткі насіння і кориця якусь пікантність.

Інгредієнти для «Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням»:

  • Дрожжі - 1.5 ч.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 400 г
  • Сіль - 3/4 ч.
  • Цукор - 3/4 ст. л.
  • Кориця - 0.5 ч. л.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Ряжанка - 250 мл
  • Насіння гарбузове - 2 ст. л.
  • Гарбуз (м'якоть) - 200 г

Час приготування: 250 хвилин


Кількість порцій: 12

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2327.3 ккал

белки
63.6 р

жири56.3
р

вуглеводи397.9
р

Порції

     

ккал
193.9 ккал


белкі5.3
р

жири4.7
р

вуглеводи33.2
г

100 г страви

     

ккал
215.5 ккал

белки
5.9 р

жири5.2
р

вуглеводи36.8
р


 

Рецепт «Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням»:

Збити яйце, влити його в ряжанку, перемішати.

У відро ХП кладемо дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор, гарбузове насіння (попередньо посмажити), корицю, майонез, ряжанку з яйцем. Відро помістити в ХП вибрати програму «Основний хліб з начинкою».

Нашинкувати гарбуз дрібно.

Через певний час (у мене одна година) прозвучить сигнал ХП. Додати у відро нашинкований гарбуз. ХП продовжить роботу до закінчення обраної програми.


Хліб вийшов пишним з пікантним ароматом. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND