Кекс «Золота рибка»

Закусочний кекс з рибкою. Готувала вперше, загалом, сподобалося. Смачненько, гостренько. Тільки я з формою перемудрила. Треба було робити в маленьких формочках, а я зробила у великій і ледве дістала його! Але на смаку це не відбилося!

Інгредієнти для «Кекс» Золота рибка «»:

  • Борошно пшеничне/Борошно - 1 стак.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Риба (сардина, консервована) - 125 р
  • Цедра лимона (терта) - 1 ст. л.
  • Молоко (можна і воду) - 1 стак.
  • Олія рослинна - 4-5 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Паприка солодка (мелена) - 1/4 ч.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1300.7 ккал


белкі52.1
р

жири62.3
р

вуглеводи134.5
г

100 г страви

     

ккал
200.1 ккал

белкі8
г

жири9.6
р


вуглеводи20.7
р

 

Рецепт «Кекс» Золота рибка «»:

Муку, розпушувач, цедру і паприку змішати.

Окремо збити яйце з маслом і молоком. ПОстепенно додати цю суміш в тісто.

Сардини розім'яти виделкою і змішати з тестом.

Викласти масу в змащені маслом формочки і випікати в духовці 15 хвилин при температурі 200.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND