Торт «» Монастирська ізба «» або «» Катюша «»

Тортик мого дитинства... дуже смачно і легко!

Інгредієнти для "Торт" "Монастирська ізба" "або" "Катюша" ":

  • Маргарін - 250 г
  • Цукор (тісто - 1 стак., крем - 1 стак.) - 2 стак.
  • Сметана (тісто - 200 гр, крем - 500-700 гр (або вершки 33%)) - 200 г
  • Борошно пшеничне/Борошно - 3-3,5 стак.
  • Сіль (тріска)
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Варення (вишневе, баночка 500-700-грамова, для начинки)
  • Горіхи волоські (для прикраси)
  • Шоколад молочний/Шоколад (тертий, для прикраси)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
5202.5 ккал


белкі49.8
р

жири195.8
р

вуглеводи816.6
р

100 г страви

     

ккал
374.3 ккал

білкі3.6
р

жири14.1
р


вуглеводи58.7
р

 

Рецепт "Торт" "Монастирська ізба" "або" "Катюша" ":

Вишневе варення викласти в дуршлаг і дати збігти рідини (рідина не знадобиться - потрібні тільки ягоди).

* Для начинки можна взяти свіжу або заморожену вишню. Заморожену вишню викласти в дуршлаг, а коли ягоди розморозяться і стече вся рідина, посипати їх цукром.

Розм "якшену олію розтерти з цукром.
Додати сметану і сіль - перемішати.
Борошно змішати з розпушувачем і поступово ввести борошно в масляно-сметану суміш.
Замісити м'яке тісто.
Тісто розрізати на 15 однакових шматочків.
Кожен шматочок тіста розкатати товстим джгутиком довжиною 20   Джгутик
розкатати (або розплющити пальцями) до ширини 7 см. По центру викласти ланцюжок з вишень. Іпати краї так, щоб вишні опинилися всередині.
Укласти "бревнышки" "на застелений пергаментним папером противень швом вниз і випікати.

Приготувати крем.
Сметану збити з цукром до утворення густої піни.
На плоске блюдо выложить 5 «» бревнышек «» .
Полить «» бревнышки «» кремом и уложить сверху 4 «» бревнышка «» .
Снова полить кремом и положить 3 «» бревнышка «» .
Крем и 2 «» бревнышка

«».

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND