Просто захотілося солодкої курочки, ось і народилася така ніжна солодкість))) дуже підійде до вечері
Інгредієнти для «Курочка медова в вершковому соусі»:
- Грудка куряча - 500 г
- Мед - 20-30 г
- Вершки - 200 мл
- Сіль (за смаком)
- Горіх мускатний (мелений, за смаком)
- Олія рослинна (для смаження)
- Зелень (кріп, петрушка)
- Борошно пшеничне/Борошно - 1-2 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі125.6 |
жири76.4 |
вуглеводи46.2 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири25.5 |
вуглеводи15.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі17 |
жири10.3 |
вуглеводи6.2 |
Рецепт «Курочка медова в вершковому соусі»:
У блендері змішуємо гарненько вершки, сіль, мед і мускат
Курячі грудки порізати, як Вам подобається, і хвилинок п'ять обсмажити на середньому вогнику до світлого кольору (не засмажуйте, інакше грудка стане сухою)
Суміш з вершків і приправ з медом вливаємо в курочку і гасимо на тому ж середньому вогні хвилинок 10,
додаємо 1-2 ложки борошна і добре розмішуємо.
Гасимо п'ять хвилин, в кінці додаємо зелень!;
Блюдо простое и получается очень нежным, попробуйте, я очень рекомендую (несмотря на то, что не люблю мед в принципе)
Идеальным гарниром к курочке мне видится рис
ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!