Курочка медова в вершковому соусі

Просто захотілося солодкої курочки, ось і народилася така ніжна солодкість))) дуже підійде до вечері

Інгредієнти для «Курочка медова в вершковому соусі»:

  • Грудка куряча - 500 г
  • Мед - 20-30 г
  • Вершки - 200 мл
  • Сіль (за смаком)
  • Горіх мускатний (мелений, за смаком)
  • Олія рослинна (для смаження)
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1-2 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1371.9 ккал

белкі125.6
р

жири76.4
р

вуглеводи46.2
г

Порції

     

ккал
457.3 ккал


белки
41.9 р

жири25.5
р

вуглеводи15.4
р

100 г страви

     

ккал
185.4 ккал

белкі17
г

жири10.3
р

вуглеводи6.2
г


 

Рецепт «Курочка медова в вершковому соусі»:

У блендері змішуємо гарненько вершки, сіль, мед і мускат

Курячі грудки порізати, як Вам подобається, і хвилинок п'ять обсмажити на середньому вогнику до світлого кольору (не засмажуйте, інакше грудка стане сухою)

Суміш з вершків і приправ з медом вливаємо в курочку і гасимо на тому ж середньому вогні хвилинок 10,
додаємо 1-2 ложки борошна і добре розмішуємо.
Гасимо п'ять хвилин, в кінці додаємо зелень!;

Блюдо простое и получается очень нежным, попробуйте, я очень рекомендую (несмотря на то, что не люблю мед в принципе)
Идеальным гарниром к курочке мне видится рис
ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND