Квасоля по-домашньому в томатному соусі

Квасоля-відрізняється високим вмістом крохмалю та інших вуглеводів, білків, багатим набором вітамінів. Квасоля, як харчовий продукт, універсальна. У ній практично є все, що необхідно для організму: легко засвоювані (на 75%) білки, за кількістю яких плоди квасолі близькі до м'яса і риби, різні кислоти, каротин, вітаміни С, B1. V2, V6, РР, безліч макро- і мікроелементів (особливо міді, цинку, калію). щоб уникнути втрати корисних дієтичних якостей плодів не слід замочувати перед варінням, а варити бажано без солі!!

Інгредієнти для «Квасоля по-домашньому в томатному соусі»:

  • Квасоля - 0,5 кг
  • Морква - 3 шт
  • Томатна паста (на свій розсуд)
  • Помідор - 4 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Приправа (сіль, перець, лавр.листик, каррі.)
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт

Час приготування: 90 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
302.6 ккал

белкі11.3
р

жири1.5
р

вуглеводи66.7
р

100 г страви

     

ккал
33.6 ккал

белкі1.3
р


жири0.2
р

вуглеводи7.4
г

 

Рецепт «Квасоля по-домашньому в томатному соусі»:

1. Квасоля промити, залити водою і варити до готовності. Можливо, що вся вода викіпить до того, як квасоля буде готова. У цьому випадку додайте по мірі потреби в каструлю холодну воду. Деякі її замочують.. але я не замочувала а відразу варила. 1 годину 20 хв.

2. Нарізати моркву, помідори (кубиками), цибулю напівкільцями, часник дрібно нарубати і прожарити трохи. Додати томатної пасти (на свій розсуд) і води 200-250. м. Загасити-10хв.

3. Додати в соус варену квасолю, розмішати.

3. Подавати до столу можна, як у гарячому вигляді, так і в холодному.


Приємного апетиту!!)))

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND