Котлети «Гречані»

«Кризовий варіант» - це звичайно жарт, але виходить незвично і не дорого.

Інгредієнти для «Котлети» Гречані «»:

  • Крупа гречана - 1 стак.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Укроп - 1 пуч.
  • Сметана (або майонез) - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно - 2 ст. л.
  • Сухарі панувальні/Панування
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1366.8 ккал

белкі49.1
р

жири29.9
р

вуглеводи237.9
р

Порції

     

ккал
136.7 ккал


белки
4.9 р

жири3
г

вуглеводи23.8
р

100 г страви

     

ккал
239.8 ккал

белкі8.6
р

жири5.2
р

вуглеводи41.7
р


 

Рецепт «Котлети» Гречані «»:

Залийте гречку окропом і зваріть розсипчасту кашу.
Гостилу кашу прокрутіть через м'ясорубку разом з цибулиною, часником і кропом.
Додайте в отриманий фарш сметану (майонез), яйце і борошно. Посоліть і поперчите.
З гречаного фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панувальних сухарях і смажте на рослинній олії до корочки.
Котлети краще подавати з легким овочевим салатиком.
P. S. У «фарш» можна додати курячий або м'ясний бульйон до смаку.

Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6912

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND