Як ви всі вже знаєте у кожної господині свій рецепт, це рецепт нашої родини, тому «Нашенська». Солянка готується швидко, головне щоб було з чого готувати!
Інгредієнти для «Солянка» Нашенська «»:
- Окорочок курячий - 1 шт
- Ковбаса - 500 г
- Шинка - 300 г
- Цибуля ріпчаста (середня) - 1 шт
- Морква (середня) - 1 шт
- Огірок (невеликий) - 5 шт
- Сік томатний - 300 г
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Аркуш лавровий - 1 шт
- Лимон - 2-3 ломт.
- Часник - 2-3 зуб.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі197.6 |
жири217 |
вуглеводи63.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі8.5 |
жири9.4 |
вуглеводи2.7 |
Рецепт «Солянка» Нашенська «»:
Вибачте, покроково ніколи було фоткати - поспішала!
1. відварити окорочок, вийняти його, порізати (шкурку я не використовувала), обсмажити шматочки на рослинній олії до золотистої корочки.
2. Робимо зажарку: обжариваем порезанный лучок с натертой на терке морковкой, заливаем томатным соком (если нету- можно развести пасту) .
3. Ріжемо меленько очищені від скоринки огірки (іноді не чистжу, хоча годиться чистити), припускаємо їх на сковороді. Для цього потрібно додати трохи води (я додаю розсол або з цих же огірків, або навіть з помідор). На це піде хвилин 10.
4. Ковбасу і шинку ріжемо кубиками.
5. У каструлю з бульйоном (там, де варився окорочок) опускаємо обсмажене м'ясо, потім зажарку, потім огірки і в останню чергу ковбасу з шинкою. Посолити, поперчити, покласти ломтики лимона, лавровий лист, якщо недостатньо кисленько, то додати лимонної кислоти, В кінці додати подрібнений часник.
Подавати зі сметаною.