Солянка «Нашенська»

Як ви всі вже знаєте у кожної господині свій рецепт, це рецепт нашої родини, тому «Нашенська». Солянка готується швидко, головне щоб було з чого готувати!

Інгредієнти для «Солянка» Нашенська «»:

  • Окорочок курячий - 1 шт
  • Ковбаса - 500 г
  • Шинка - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 1 шт
  • Морква (середня) - 1 шт
  • Огірок (невеликий) - 5 шт
  • Сік томатний - 300 г
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Аркуш лавровий - 1 шт
  • Лимон - 2-3 ломт.
  • Часник - 2-3 зуб.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2975.1 ккал


белкі197.6
р

жири217
г

вуглеводи63.4
р

100 г страви

     

ккал
128.2 ккал

белкі8.5
р

жири9.4
р


вуглеводи2.7
р

 

Рецепт «Солянка» Нашенська «»:

Вибачте, покроково ніколи було фоткати - поспішала!
1. відварити окорочок, вийняти його, порізати (шкурку я не використовувала), обсмажити шматочки на рослинній олії до золотистої корочки.
2. Робимо зажарку: обжариваем порезанный лучок с натертой на терке морковкой, заливаем томатным соком (если нету- можно развести пасту) .
3. Ріжемо меленько очищені від скоринки огірки (іноді не чистжу, хоча годиться чистити), припускаємо їх на сковороді. Для цього потрібно додати трохи води (я додаю розсол або з цих же огірків, або навіть з помідор). На це піде хвилин 10.
4. Ковбасу і шинку ріжемо кубиками.
5. У каструлю з бульйоном (там, де варився окорочок) опускаємо обсмажене м'ясо, потім зажарку, потім огірки і в останню чергу ковбасу з шинкою. Посолити, поперчити, покласти ломтики лимона, лавровий лист, якщо недостатньо кисленько, то додати лимонної кислоти, В кінці додати подрібнений часник.
Подавати зі сметаною.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND