"Бутерброд" "

Закусочний торт з ковбасною начинкою. Робила вчора на 25 років знайомим, до першої години ночі ідеї оформлення скінчилися, потрібен, дорогі Поварята, Ваша порада, ніж поповнити оформлення, здається, що чогось, ніби як, не вистачає....

Інгредієнти для «» Бутерброд «»:

  • Карбонад (Шеїного) - 1 кг
  • Ковбаса (варена) - 1 кг
  • Майонез - 600 мл
  • Сметана (жирна, 20%) - 500 г
  • Майонез (для прикраси, у мене Хельманс) - 300 мл
  • Овочі (і зелень, і зелень, для прикраси)
  • Сир творожний (не обов'язково) - 360 г

Час приготування: 45 хвилин


Кількість порцій: 20

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
10971.9 ккал

белкі337.2
р

жири1045.4
р

вуглеводи41.4
р

Порції

     

ккал
548.6 ккал


белки
16.9 р

жири52.3
р

вуглеводи2.1
г

100 г страви

     

ккал
292.6 ккал

белкі9
г

жири27.9
р

вуглеводи1.1
г


Рецепт «» Бутерброд «»:

Карбонат і ковбасу перекручуємо через м'ясорубку.
Додаємо сметану і майонез, сіль, перець за смаком.

На піднос укладаємо білий і чорний хліб.
Можна, як на картинці, або шар чорний, шар білий, кому як подобається.
Намазуємо ковбасною масою.

Ставимо на пів-годинки в холодильник.
У цей час у кондитерський мішок викладаємо creme bonjour, дістаємо торт і оформляємо краї.
Можна замість крему прикрасити рубаним кропом або огірком.

Тепер можна приступити до прикраси....
У мене вийшло так.
Вранці стала дивитися, і щось не так здається, чогось не вистачає, допоможіть дорогі порадою:
Ну а тим хто захоче сам приготувати-приємного апетиту!

Чекаю думок


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND