Куряче філе з соусом з хріну

Цікавий соус підкреслює смак м'яса

Інгредієнти для «Куряче філе з соусом з хріну»:

  • Філе куряче - 4 шт
  • Яблуко (велике) - 1 шт
  • Хрін (з буряком) - 3 ст. л.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець запашний

Кількість порцій: 4


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1705.1 ккал

белкі237.5
р

жири62
г

вуглеводи34.3
р

Порції

     

ккал
426.3 ккал

белкі59.4
р


жири15.5
р

вуглеводи8.6
р

100 г страви

     

ккал
122.7 ккал

белкі17.1
р

жири4.5
р

вуглеводи2.5
г

 


Рецепт «Куряче філе з соусом з хріну»:

1. Для приготування соусу очищене яблуко натріть на терці, підлийте до нього 2 ст. ложки води і гасіть на маленькому вогні близько 10 хвилин до м "якісти.2

. Тушковане яблуко протріть через сито.

3. У гостале яблучне пюре додайте хрін і сметану. Перемішайте.4

. Приправте соус сіллю і лимонним соком.

5. Курячі грудки змажте 1 ст. ложкою рослинної олії, посоліть, поперчите і обсмажте з обох сторін до рум'яної корочки на сковороді.6

. Обсмажене м "ясо покладіть у термостійку форму, знову змажте 1 ст. ложкою рослинної олії та 2 ст. л. соєвого соусу. Запікайте в духовці при температурі 200 ° С протягом 20 хвилин, періодично поливаючи грудки соком, що виділився.

7. Готове м'ясо наріжте ломтиками і подавайте з соусом. І гарніром за вашим смаком.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND